„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+4.8 °C
apmācies

Daugavpils futbolisti cīnās virslīgā

freeimages.com

Latvijas futbola virslīgas čempionātā jau otro sezonu notikumi risinās bez Daugavpils, taču tās audzēkņi aktīvi cīnās dažādos klubos.

22. jūlijā virslīgā notika trīs 15. kārtas spēles. „Spartaka” un „Jelgavas” cīņā vienlaikus sacentās divi Daugavpils vārtsargi. Uzvarēja Jūrmalas klubs – 4:1.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, kad „Spartaka” futbolisti izcīnīja čempionu titulu, arī šogad komandas  vārtus sargā Jevgeņijs Nerugals. Viņa pretinieks laukuma pretējā pusē bija Vladislavs Kurakins – arī viņš izcīnīja čempiona titulu „Spartaka” sastāvā, tikai 2016. gada sezonā. Vladislavs šīs sezonas sākumā izmēģināja spēkus vienā no zemākajām Austrijas līgām, taču vēlāk atgriezās Latvijā un pievienojās „Jelgavai”. Turklāt no „Rīgas” uz Zemgales klubu pārgāja Viktors Litvinskis. Jūrmalnieku komandā spēli no rezervistu soliņa vēroja Andrejs Kovaļovs.

„Ventspils” ar tādu pašu rezultātu sagrāva „Valmieru” – 4:1. Kurzemes komandā 33. minūtē spēlē iesaistījās Dmitrijs Litvinskis. „Metta/LU”, kuru pārstāv Vladislavs Fjodorovs, piekāpās RFS – 0:2.

Čempionātā līderpozīcijā ir RFS – 37 punkti, savukārt 28 punkti ir „Ventspilij” un „Rīgai”. „Spartaks” atrodas ceturtajā pozīcijā – 26 punkti, tālāk seko „Liepāja” – 25, „Jelgava” – 14, „Metta/LU” – 4, „Valmiera” – 2 punkti.