„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.8 °C
daļēji mākoņains

„Lokomotīve” atņem „Polonijai” maksimālo punktu skaitu

Sergejs Kuznecovs

„Lokomotīve” 29. jūlijā savā trekā uzvarēja Pilas „Poloniju” – 58:32, tādējādi divās sacīkstēs ar šo komandu izcīnot maksimālo punktu skaitu – 5. Divi punkti par uzvaru izbraukumā pirms nedēļas un savā trekā, plus papildpunkts divu sacensību summā.

Nevar teikt, ka „Lokomotīvei” šoreiz būtu klājies smagi. Pirmajos desmit braucienos – viens neizšķirts, viena uzvara ar rezultātu 5:1, arī pārējie braucieni noslēdzās ar pozitīvu rezultātu – 4:2. Savā trekā gribas sasniegt labāku rezultātu, taču daugavpilieši pamazām palielināja savu pārsvaru. Savukārt viesi pirmo un vienīgo uzvaru izcīnīja 11. braucienā – 2:4.

Timo Lahti uzvarēja visos četros braucienos

Kopumā „Lokomotīve” startēja stabili, varbūt, mazliet labāku sniegumu varēja demonstrēt Kjasts Puodžuks, taču pirmajos divos startos viņam bija problēmas ar motociklu, taču, neskatoties uz to, katrā no tiem viņš izcīnīja vienu punktu. Summā Kjastam 8 punkti, turklāt, esot vadībā 14. braucienā, viņš trāpīja ar riteni bedrē un nokrita, zaudējot dažus punktus savā statistikā. Peters Ljungs un Timo Lahti startēja lieliski – abi uzvarēja visos četros braucienos (12 punkti). Ar katru reizi aizvien labāk veicas Artjomam Trofimovam – 11 punkti, Oļegam Mihailovam – 8 punkti. Līgas sacensībās debitēja Ernests Martjušonoks – krāslavietis izcīnīja trīs punktus. Joprojām nestabils ir Jevgeņijs Kostigovs – 4 punkti, atliek cerēt, ka atlikušajā sezonas daļā viņam veiksies labāk.