„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.7 °C
daži mākoņi

„Daugavpils” futbolisti cīnās par medaļām

pexels.com

Jevgeņija Maksimčuka un Ivara Cauņas audzēkņi Latvijas U13 futbola čempionātā aizvadījuši 14 regulārā čempionāta spēles, kurās izcīnījuši 13 uzvaras.

Čempionāta dalībnieki sacenšas divās grupās, pēc tam katras grupas pirmais trijnieks apvienosies vienā un turpinās cīņu par medaļām. „Daugavpils” savā grupā stabili turas labāko trijniekā. Čempionāta labāko vārtu guvēju sarakstā ir Aleksejs Silibitkins (20) un Milans Tihonovičs (16).

Sezonas pirmo daļu veiksmīgi aizvadīja „Daugavpils U14” futbolisti. Vladimira Žavoronkova audzēkņi 12 spēlēs izcīnījuši 28 punktus un nostiprinājušies pirmajā vietā, tuvākos sekotājus apsteidzot par 7 punktiem.

Savukārt „Daugavpils U15” futbolisti Jurija Sokolova un Valērija Afanasjeva vadībā 11 spēlēs izcīnīja 9 uzvaras. Daugavpilieši par trim punktiem apsteidz „Mettu” un RFS. Pēc diviem apļiem pirmais četrinieks sacentīsies savstarpējās spēlēs (divi apļi), lai noskaidrotu čempionu.

Arī Sergeja Pogodina audzēkņiem – komandai „Daugavpils U16” 11 spēlēs ir 9 uzvaras. Līderpozīcijā ir „Rīga” – 34 punkti, „Daugavpilij” – 28, RFS – 27 punkti. Svarīgākās spēles vēl priekšā, tostarp ar tiešajiem konkurentiem. Salvis Petriks ir labākais vārtu guvējs – 15.

„Daugavpils U18” atrodas otrajā vietā, divus punktus zaudējot „Liepājai”, savukārt „Ventspils” atpaliek no daugavpiliešiem par vienu punktu. Cīņā par medaļām var iesaistīties arī „Super Nova” un „Metta”. Andreja Sipailo un Aleksandra Opekunova audzēkņiem svarīgākās spēles notiks izbraukumā. Iekļūt pirmajā trijniekā būs grūti, taču tas nav neiespējami.