„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+7.4 °C
skaidrs laiks

Oļegam Mihailovam – bronzas medaļa

Sergejs Kuznecovs

Somijā notika Eiropas U19 spīdveja čempionāta finālsacensības, kurās Latviju pārstāvēja divi sportisti – Artjoms Trofimovs un Oļegs Mihailovs. Somu īso treku ar sarežģītajām virāžām izdevās „atšifrēt” Oļegam, savukārt Artjoms ar šo uzdevumu netika galā.

Rezultātā O. Mihailovs izcīnīja 11 punktus un Eiropas čempionāta bronzu, A. Trofimovam 7 punkti un desmitā vieta.

1. septembrī Daugavpils juniori savā trekā piedalīsies Eiropas komandu čempionāta finālā, kurā ir iespēja izcīnīt vēl augstāku vietu.

Polijas pirmajā līgā „Lokomotīve” šajās brīvdienās sacentās Krakovā ar čempionāta pastarīti. Daugavpilieši viesos varēja cīnīties par uzvaru, taču vairāku apstākļu dēļ rezultāts ir neizšķirts – 45:45.

Juniori, kuri startēja Somijā, nepaspēja aizbraukt uz Krakovu. Pašlaik Oļegs un Artjoms ir komandas labākie juniori, Jevgeņijam Kostigovam joprojām melnā josla – 0 punktu. Vadims Tarasenko izcīnīja 13 punktus, Peters Ljungs brauca ar vienu motociklu, jo pēc dalības „Grand Prix” Zviedrijā nepaspēja atvest visu komplektu, -- 10 punkti. Timo Lahti – 11, Kjasts Puodžuks – 9 punkti.

Pašlaik „Lokomotīve” atrodas otrajā vietā – 19 punkti. Līderpozīcijā – Ļubļinas komanda (25). Regulārajā čempionātā atlikušas divas sacensības – šonedēļ ar Ribņikas klubu izbraukumā, bet 24. augustā „Lokomotīve” savā trekā tiksies ar Gņeznas komandu „Start”.