„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+4.8 °C
apmācies

Aicina izvirzīt „Gada balvas” kandidātus

Publicitātes foto

Daugavpils dome aicina izvirzīt kandidātus apbalvojumam „Gada balva”.

Saskaņā ar Daugavpils domes nolikumu, apbalvojums „Gada balva”  tiek piešķirts sešās nominācijās -- izglītība, kultūra, sports, tautsaimniecība, veselības aizsardzība un sociālā aprūpe, sabiedriskā darbība.

Izvirzīt kandidātus var domes deputāti, komitejas, komisijas, Daugavpilī reģistrētas juridiskās personas, valsts un pašvaldību institūcijas, kā arī iedzīvotāji (ne mazāk kā 5 pilngadīgas personas, kuru dzīvesvieta deklarēta Daugavpils administratīvajā teritorijā). Ierosinājumi jāiesniedz līdz  15. oktobrim Daugavpils domes Informācijas birojā. Jāņem vērā, ka balva tiek piešķirta par noteiktiem panākumiem un nopelniem šī gada laikā.

Ierosinājumus izskatīs speciāli izveidota padome, bet lēmumu par „Gada balvas” piešķiršanu pieņems deputāti domes sēdē. Apbalvošana notiks Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā 18. novembrī.