„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Mainīts apmeklētājiem pieejamais Lūznavas muižas apskates laiks

luznavasmuiza.lv

Līdz ar aktīvās tūrisma sezonas noslēgšanos no 1. oktobra tiek mainīts apmeklētāju apskatei pieejamais Lūznavas muižas un Rēzeknes novada Tūrisma informācijas centra (TIC) darbalaiks. Ziemas sezonā, no 1. oktobra līdz 30. aprīlim, Lūznavas muiža apmeklētājiem būs atvērta katru dienu, izņemot pirmdienas, no 9.00 līdz 16.00.

Aktīvās tūrisma sezonas noslēgšanās nozīmē vairākas izmaiņas turpmākajā Lūznavas muižas un Rēzeknes novada TIC darbalaikā un pieejamībā apmeklētājiem. Tāpat kā līdz šim ziemas periodā muiža apmeklētājiem atvērta agrāk no rīta – jau plkst. 9.00, bet apskatei tiek slēgta 16.00 pēcpusdienā. Interesentus aicinām ņemt vērā, ka turpmāk muiža pirmdienās apmeklētājiem būs slēgta (izņemot viesus muižas rezidencēs) – ļausim mūzām lidot un iedvesmoties, lai laimīgi satiktos ar apmeklētājiem pārējās nedēļas dienās. Vēl viens jaunums – uz vasaras sezonu pāriesim mēnesi agrāk – no 1. maija. Turpmāk vasaras sezonā (no 1. maija līdz 30. septembrim) Lūznavas muižas un Rēzeknes novada TIC darbalaiks katru dienu, izņemot pirmdienas, būs no 10.00 līdz 18.00. Pirmdienās arī vasaras sezonā muiža apmeklētājiem būs slēgta.