„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.7 °C
skaidrs laiks

Daugavpilī notiks „Muzikālās bankas” fināls

Publicitātes foto

Nākamā gada sākumā Daugavpilī gaidāms nebijis muzikāls notikums – pirmo reizi konkursa vēsturē šeit norisināsies „Muzikālā banka - 2018” fināla apbalvošanas koncerts.

Aizvadītajā nedēļā Daugavpils pilsētas domes vadība un projekta „Muzikālā banka” rīkotāji parakstīja sadarbības līgumu, saskaņā ar kuru 2019. gada 9. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies viens no gada nozīmīgākajiem notikumiem latviešu mūzikā.

Latvijas Radio valdes locekle Mārīte Tukiša pauda prieku par iespēju rīkot šāda līmeņa koncertu Latvijas otrajā lielākajā pilsētā un pateicās par ieceres atbalstu pilsētas domes vadībai un deputātiem.

Iepriekš “Muzikālā banka” norisinājās Ventspilī, taču, kā skaidro projekta īstenotāji, projektam ir jāattīstās un tā norises vieta ir jāmaina. Viens no noteicošajiem kritērijiem jaunās mājvietas izvēlē bija infrastruktūras atbilstība augstām prasībām. Organizatori ir pārliecināti, ka Daugavpils godam tiks galā ar uzticēto uzdevumu.

Jāpiebilst, ka 22. novembrī Daugavpils domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu piešķirt 79 140 eiro šī pasākuma organizēšanai.