„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+7.0 °C
apmācies

Par Ilūkstes novada KTA direktori iecelta Viktorija Kozlovska

ilukste.lv

10. decembra ārkārtas domes sēdē par Ilūkstes novada pašvaldības aģentūras „Ilūkstes novada Kultūras un tūrisma aģentūra” direktori iecelta Viktorija Kozlovska.

Viktorija Kozlovska studējusi Daugavpils Universitātē (iegūts maģistra grāds vides plānošanā un maģistra grāds izglītības zinātnē), programmas „Erasmus” ietvaros studējusi Varšavas Lauksaimniecības universitātē. Viktorijas līdzšinējā darba pieredze ir bijusi saistīta ar pašvaldības funkcijām un pašvaldības iestāžu darbību.

Viktorija iet patstāvīgu pilnveidošanās ceļu. Profesionālās prasmes pilnveidojusi, strādājot Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā (projektu un mākslas projektu vadītāja), zinātkāres centrā  „Zinoo Daugavpils” (vadītāja) un citur.

Ilūkstes novads Viktorijai nav svešs, jo 3 gadus viņa strādājusi novada pašvaldībā kā izglītības metodiķe jaunatnes lietās. Viņa ir arī aktīvi iesaistījusies dažādu projektu un pasākumu organizēšanā.

Viktorija uzsver: „Kultūras un tūrisma aģentūras izveide ir svarīgs un nepieciešams solis, lai attīstītu kultūras nozari un tūrismu pašvaldības administratīvajā teritorijā. Darbības virzienu un uzdevumu ir ļoti daudz.”