„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.7 °C
skaidrs laiks

„Absolventu salidojums” Daugavpilī

pixabay.com

Daugavpils domes Izglītības un kultūras komitejas kārtējā sēdē tika izskatīts SIA „Platforma” iesniegums par sadarbību ar pilsētu kinoprojekta īstenošanā. 

SIA „Platforma” sāk īstenot kinoprojektu „Absolventu salidojums”, kura darbība norisināsies Daugavpilī. Filmā tiks atspoguļoti nozīmīgākie pilsētas objekti un notikumi. Pilsētai vien jāpiedalās filmas reklāmas kampaņā. Daugavpils domes Sabiedrisko attiecību nodaļas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Daņilova atzīmēja, ka šis projekts pozitīvi ietekmēs pilsētas atpazīstamību un pievilcību tūristu acīs.

Producents Andrejs Ēķis, kurš piedalījies filmas „Rīgas sargi”, „Baiga vasara”, „Nameja gredzens” tapšanā, runājot par šo kinematogrāfijas projektu, uzsvēra, ka valstī izveidojies stereotips, ka Latvija beidzas „kaut kur pie Jēkabpils”, un vairākums iedzīvotāju nezina, kā norit dzīve citur, tāpēc šī filma varētu parādīt, ka Daugavpilī „mutuļo” dzīve, kā arī vairot reģionā t.s. iekšējo tūrismu.

Pilsētas izdevumi filmas reklāmai būs aptuveni 50 000 eiro. Filmas veidotāji apņemas iekļaut tajā ne mazāk kā četrus pilsētas skatus, Daugavpils logotipu un ģerboni, turklāt pilsētas nosaukums figurēs reklāmas plakātos utt.

Komentāri

13.12.2018 17:37
Konstance
Klīst baumas, ka Ēķis pērk Dautkom TV un to apvienos ar LRT, kas atrodas Rēzeknē.