„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+6.7 °C
daļēji mākoņains

Ilūkstes „Ornaments” uzrunā parādniekus

Ilūkstes pašvaldības SIA „Ornaments” pauda aicinājumu parādniekiem atmaksāt komunālo maksājumu parādus pakāpeniski, pastāstīja uzņēmuma valdes loceklis Jurijs Altāns.

Iedzīvotāji, kuriem sakrājies parāds par apkuri, ūdeni u. c. pakalpojumiem, var noslēgt vienošanos par pakāpenisku parādu atmaksu, savukārt uzņēmums nerēķinās soda procentus.

Atsevišķām iedzīvotāju grupām -- personām ar 1., 2. un 3. grupas invaliditāti, vecākiem, kuru aprūpē ir bērni ar invaliditāti, daudzbērnu ģimenēm, vientuļajām mātēm vai tēviem, kuru apgādībā ir nepilngadīgi bērni, bērni bāreņi, vientuļi pensionāri, bezdarbnieki, trūcīgās personas vai ģimenes, -- iesniedzot statusu apliecinošus dokumentus, netiks aprēķināti soda procenti no iesnieguma dienas.  

2019. gada 1. janvārī iedzīvotāju parāds SIA „Ornaments” bija 306 000 eiro, salīdzinājumam -- 2018. gada 1. janvārī tie bija  277 000 eiro.