„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.6 °C
skaidrs laiks

„Dinaburga” atkal uzvar

Komandas „Dinaburga” hokejisti izcīnīja kārtējo uzvaru. Šoreiz 24. februārī savā laukumā daugavpilieši pieveica „Pārdaugavu” – 8:5.

Šosezon jau vairākkārt ir bijis tā, ka „Dinaburgas” hokejisti, spēlējot savā laukumā, pirmie zaudē vārtus, taču pēc tam pārņem iniciatīvu un ātri glābj situāciju. Tā notika arī šoreiz, taču spēles turpinājumā tika panākts gada drošs pārsvars, un daugavpilieši vairs neļāva rīdziniekiem pārņemt iniciatīvu.

Artūrs Kuzmenkovs izcīnīja 6 punktus (2+4). Artjomam Tretjakovam trīs punkti (1+2). Trīs punkti arī aizsargam Alanam Gumaram (0+3).

Drīzumā „Dinaburga” aizvadīs divas izbraukuma spēles, bet 14. martā notiks mājas spēle ar „Valmieru”.

Regulārajā čempionātā „Dinaburga” ir līderpozīcijā – 66 punkti, tālāk seko „Venta 2002” – 56 punkti un „Liepāja” – 51 punkts. Cīņa par ceturto vietu, kura garantē dalību izslēgšanas spēlēs, vēl tikai sāksies un tajā piedalīsies trīs komandas – „Valmiera” (39 punkti), „Rīga 2002” (36) un „Zemgale Juniors” (32).