„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+6.7 °C
daļēji mākoņains

Vienā skrējienā vesela valsts! “Skrien Latvija” 5. maijā Daugavpilī

Skriešanas seriāls “Skrien Latvija” tiks atklāts 13. aprīlī, savukārt, 5. maijā notiks Daugavpils posms, kurā tiksies visi aktīvākie un labākie skrējēji, ne tikai no Daugavpils, bet arī no visas Latvijas.

“Skrien Latvija” mērķis ir veicināt veselīgu dzīvesveidu visā Latvijā un arī Daugavpilī. Skriešanas seriālā “Skrien Latvija” ietilpst 8 posmi. Skrējiena posmus varēs izbaudīt Liepājā, Daugavpilī, Rēzeknē, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un Siguldā. Šobrīd skrējienam ir reģistrējušies gandrīz tūkstotis dalībnieku.

Daugavpils posms šogad notiks jau 3 gadu pēc kārtas. Šogad skrējiena trase un starts paliek nemainīgs-Vienības laukumā. Būs iespēja skriet pusmaratonu(21km), 10km un 5km, bērnu skrējiens mazākajiem dalībniekiem un nūjošanas piekritējiem būs arī nūjošanas distance.

Reģistrēties “Skrien Latvija” skrējienam un iegūt papildus informāciju var oficiālajā mājaslapā- www.bigbankskrienlatvija.lv

Skrējiena organizētāji un Daugavpils Sporta pārvalde strādā arī pie aizraujošām un informējošām aktivitātēm gan gatavojoties skrējienam, gan arī skrējiena dienā.