„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+5.0 °C
skaidrs laiks

Viktorijai Cacivkinai veiksmīga debija valsts līmenī

Jau desmito reizi Rīgā, kultūras pilī „Ziemeļblāzma”, notika Latvijas jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt”. Vecākajā grupā trešo pakāpi ieguva Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas Saules skola studente Viktorija Cacivkina.

Viktorija konkursā uzstājās ar kompozīciju angļu valodā „Icebreaker”, kuru 2016. gadā Eirovīzijas dziesmu konkursā izpildīja Norvēģijas pārstāve Agnete Junsena. Šo dziesmu Viktorija izvēlējās pati un piedāvāja savai vokālajai pedagoģei, Daugavpils studijas „Wonderland” vadītājai Alisei Mejai. Kompozīcija ir sarežģīta, tāpēc bija daudz jāstrādā un jāgatavojas. Savukārt Viktorija rūpīgi pārdomāja tēlu un tērpu, kādā iziet uz skatuves. Dziesma ir diezgan „auksta”, tāpēc vokāliste vēlējās radīt tēlu, kurš atgādinātu Sniega karalieni. Blonda parūka, spilgti zila kleita, pašas rokām darināts kronis – tas viss kopā veidoja tēlu.

Visu rakstu lasiet 19. marta numurā.