„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.1 °C
nedaudz mākoņains

Apturēta ceļu pārvada būvniecība Daugavpilī

Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) speciālisti, izvērtējot situāciju ceļu pārvada būvobjektā, konstatējuši pārkāpumus būvdarbu izpildē un pieņēmuši lēmumu par ceļu pārvada būvdarbu Daugavpilī daļēju apturēšanu, informē domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš.

Ceļu pārvada būvdarbu izvērtēšanu BVKB veica pēc attiecīga pieprasījuma saņemšanas no Daugavpils domes priekšsēdētāja. Būvdarbi ir apturēti līdz brīdim, kamēr celtnieki novērsīs konstatētos trūkumus.

Šo ceturtdien Daugavpils domē paredzēta sanāksme ar projektā iesaistīto celtnieku un BVKB speciālistu piedalīšanos, kurā paredzēts kopīgi pārrunāt trūkumu novēršanas iespējas.

Jau vēstīts, ka jaunā tilta būvdarbu gaitā tā tuvumā esošās dzīvojamās mājas ir nokļuvušas tilta ēnā. Būvdarbu gaitā no vibrācijas ir cietušas arī dzīvojamās mājas, daudzās no tām parādījušās plaisas.

Komentāri

20.05.2019 16:30
Ainis
Izvērtēja nevis speciālisti, bet gan SPECIĀLISTS (viens). Un BVKB pārbaudīa nevis pēc mēra pieprasījuma, bet gan pēc TV3 raidījuma pieprasījuma. aplama informācija.fuij