„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.6 °C
skaidrs laiks

Reinis Joksts atstāj slimnīcas vadītāja amatu

Daugavpils domes deputāts Reinis Joksts atstājis Daugavpils reģionālās slimnīcas (DRS) vadītāja amatu un turpinās savu karjeru Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes locekļa amatā.

„Latgales Laikam” R. Joksts atzina, ka Veselības ministrija patlaban psihiatriju ir noteikusi par vienu no prioritātēm un viņš cer realizēt sevi šajā nozarē. DRS vadītāja amatu R. Joksts nolēmis atstāt, jo noteicis sev citas prioritātes.

DRS R. Joksts vadīja kopš 2014. gada. SIA valdes locekļa amatā viņš tika iecelts ar uzņēmuma kapitāldaļu turētāja, toreizējā Daugavpils domes priekšsēdētāja Jāņa Lāčplēša lēmumu. Pirms tam, no 2011. līdz 2014. gadam R. Joksts pildīja Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes locekļa pienākumus. Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas pašreizējā vadītāja Sarmīte Ķikuste saglabās ieņemamo valdes priekšsēdētājas amatu.