„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
skaidrs laiks

Gunitu Vanagu atstādina no Jaunatnes nodaļas vadītājas amata

Ar Daugavpils domes izpilddirektores pienākumu izpildītājas Tatjanas Dubinas lēmumu uz pārbaudes laiku, diviem mēnešiem, no ieņemamā amata atstādināta domes Jaunatnes nodaļas vadītāja Gunita Vanaga. Lai izvērtētu viņas darbu, sākta dienesta pārbaude, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils domē.

Lēmumu par G. Vanagas atstādināšanu no ieņemamā amata domē pamato ar vasaras nodarbinātības programmas „Skolēnu vasara” izgāšanos, kā rezultātā apmēram 80 skolēniem bija liegta iespēja piedalīties Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) subsidētajā programmā, kā arī ar neizdevušos jauniešu foruma „Kafija ar politiķiem” organizāciju.

Ar T. Dubinas rīkojumu 30. aprīlī tika atcelts pasākums „Kafija ar politiķiem”, kura sagatavošanas gaitā tikušas konstatētas vairākas organizatoriskas problēmas, kā arī saņemta vēstule no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja par to, ka pašvaldības administratīvo resursu izmantošana priekšvēlēšanu aģitācijas pasākuma organizēšanā nav pieļaujama.

G. Vanaga, komentējot savu atstādināšanu no ieņemamā amata, “Latgales Laikam” atzina, ka tā esot politiska izrēķināšanās, un viņai adresētos pārmetumus noraidīja.

 

Visu rakstu lasiet 3. maija numurā.