„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.4 °C
skaidrs laiks

„Lokomotīve” piekāpjas Ribņikas komandai

5. maijā „Lokomotīve” savā trekā zaudēja Ribņikas komandai „ROW” – 37:53. No piecpadsmit braucieniem daugavpilieši uzvarēja vien divos ar rezultātu 4:2.

Ne „Lokomotīve”, ne vietējie līdzjutēji nebija gaidījuši, ka tiks piedzīvots šāds zaudējums. Komandas treneris Nikolajs Kokins pēc sacīkstēm savu komentāru iesāka ar banālo teicienu – uzvarēja stiprākais. Pēc tam turpināja, ka vairāki Ribņikas spīdvejisti labi zina Daugavpils treku: „Pret junioriem nav pretenziju – viņi nostartēja savā līmenī. Labi brauca arī Timo Lahti, taču ir jautājumi citiem leģionāriem. Nav vērts maksāt leģionāram par ierašanos uz sacensībām, ja viņš rezultātā „atved” nulli. Tad jau labāk pieteikt mūsu sportistu, kurš, jebkurā gadījumā, tāpat  mazāk par nulli nespēs „atvest”. Izdarīsim secinājumus.”

N. Kokina smalkais mājiens par „nulles leģionāru” bija domāts Vadimam Tarasenko, kurš neko tā arī neizcīnīja. Turklāt savu rezultātu viņš tā arī nespēja izskaidrot.

„ROW”

Trojs Batčelors – 13

Sergejs Logačovs – 7+4

Mateušs Ščepaņaks – 14+1

Linuss Sundstrēms -- 4

Kacpers Vorina – 13+1

Roberts Hmeļs -- 2

Pšemislavs Gera -- 0

 

„Lokomotīve”

Timo Lahti – 13+1

Jevgeņijs Kostigovs – 3

Vadims Tarasenko – 0

Kjasts Puodžuks -- 4+1

Andžejs Ļebedevs – 9

Artjoms Trofimovs – 4

Oļegs Mihailovs -- 4+2