„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+6.7 °C
daļēji mākoņains

Dzēšot ugunsgrēku, cietuši divi cilvēki

2. novembrī pl. 13.33 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novadu, kur pēc sākotnējās informācijas dzīvojamā mājā ar atklātu liesmu dega katlu telpa. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka telpa degusi 6 kv. m platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD ierašanās, taču, mēģinot nodzēst liesmas saviem spēkiem, bija cietuši divi cilvēki, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Naktī uz svētdienu tika saņemts izsaukums uz Atbrīvošanas aleju Rēzeknē, kur daudzdzīvokļu mājas koridorā bija izveidojies spēcīgs piedūmojums. Ugunsdzēsēji glābēji evakuēja deviņus cilvēkus. Notikuma vietā dega sadzīves mantas.

Savukārt pl. 3.00 tika saņemts izsaukums uz Ludzas novada Isnaudas pagastu, kur 550 kv. m platībā dega kokogļu produkcija. Pēc deviņu stundu ilga darba 13 ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās ugunsgrēku likvidēt.