„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
-0.2 °C
skaidrs laiks

Daugavpiliete Jeļena Ļipovska saņem ministrijas pateicību

lvportals.lv

Daugavpils profesionālās pilnveides un tālākizglītības iestādes „Mācību centrs plus” vadītāja Jeļena Ļipovska saņēma Izglītības un zinātnes ministrijas balvas „Saules laiva” Pateicības rakstu.

Daugavpils Izglītības pārvaldes Izglītības atbalsta nodaļas izglītības metodiķe pieaugušo izglītībā Ilze Onzule pastāstīja, ka Pateicības raksts piešķirts J. Ļipovskai par devumu pieaugušo neformālās izglītības attīstībā un kvalitatīva mācību procesa nodrošināšanu.

Izglītības ministrs Kārlis Šadurskis Pateicības rakstus pasniedza Profesionālās izglītības kompetences centra „Rīgas Valsts tehnikums” direktorei Dagnijai Vanagai, kura koordinē pieaugušo izglītību arī  Latgales struktūrvienībā Krāslavā un Balvos.      

Komentāri

17.02.2018 23:04
Kvalitatīvs mācību process? Tiešām?
Šaubos. Mācību centrā + lektori un mentori mainās zibens ātrumā, arī projektu koordinatori, visi iet prom, jo netiek nodrošināta darba vide (tikai telpās ir skaists remonts), nav ne datoru, ne interneta pieslēguma, kur meklēt darbu, bezdarbniekiem ir jāskaidro uz pirkstiem. Atnesīsi savu klēpjdatoru, arī nekāda labuma, jo nav kur pieslēgties. Bija apsolīts pamatdarbam pielāgots darba grafiks, bet rezultātā esi vainīgs, ja bērns saslimst vai pamatdarbā mainās grafiks un nodarbība jāpārliek (tāpēc jau noslēgts uzņēmuma līgums, nevis darba līgums). Samaksa par konsultācijām tiek aizturēta, tā ir jāizlūdzas. Arī šomēnes nav samaksāts laikā. Daži janvārī vēl nebija saņēmuši pat par oktobri. Visu laiku liek sludinājumus, ka meklē kadrus, tagad jau ņem pat ar vidējo izglītību, no skolām. Ko tāds, kas pats nekad nav meklējis darbu, var pastāstīt bezdarbniekiem?