„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. oktobris
Piektdiena
Dmitrijs, Francis, Modra
+8.7 °C
apmācies

Kūka „Skudru pūznis”

Sastāvdaļas:

400 g Selgas cepumu, 400 g iebiezināta piena, 200 g sviesta, rieksti, magones.
Sviestu iepriekš izņem no ledusskapja, lai kļūst mīksts. Dziļā traukā salauž cepumus mazos gabaliņos, pievieno sviestu, samaisa. Pielej bundžu iebiezinātā piena, pievieno magones, sadrupinātus riekstus (lazdu vai valriekstus). Masu rūpīgi samaisa, liek uz cepampapīra, ar mitrām rokām veido pusapaļu formu, pieblietē, pārkaisa ar magonēm un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.