„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. oktobris
Piektdiena
Dmitrijs, Francis, Modra
+8.6 °C
apmācies

Ogu mafini

Sastāvdaļas:

200 g sviesta, 1 glāze brūnā cukura, 1/2 glāze piena, 2 glāzes miltu, 2 tējk. cepamā pulvera, 3 olas, 150 g upeņu vai citu ogu
Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļu saputo, pa vienai pievieno olas. Turpina putot, līdz cukurs ir izkusis, tad lēni maisa ar karoti,lēnām lejot klāt pienu.
Masai pievieno izsijātus miltus un turpina maisīt, līdz veidojas kartupeļu biezputrai līdzīga konsistence. Kad masa gatava, pievieno upenes.
Gatavo masu liek formiņās, aizpildot 2/3 formiņas. Cep krāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20-25 min.
Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.