„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. oktobris
Piektdiena
Dmitrijs, Francis, Modra
+8.6 °C
apmācies

Krāsnī cepta vista ar kartupeļiem

Sastāvdaļas:

Vistas gurniņi, kartupeļi, eļļa, garšvielas pēc gaumes
Marinādei: 1 ēd.k. augu eļļas, 2 ēd.k. medus, 1 laima sula, 3 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, sāls.
Bļodā samaisa marinādes sastāvdaļas, liek tajā vistas gabaliņus un atstāj ledusskapī ievilkties uz pāris stundām.
Kartupeļus nomizo, sagriež katru četrās daļās, liek uz cepešplāts, kur ieliets nedaudz eļļas,pa virsu kārto vistas gabaliņus. Cep 180 grādu karstumā, kamēr gaļa un kartupeļi gatavi.