„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. oktobris
Piektdiena
Dmitrijs, Francis, Modra
+8.7 °C
apmācies

Dārzeņu un maltās gaļas sautējums

Sastāvdaļas:

Malta gaļa, Briseles kāposti, burkāni, pākšu pupiņas, kartupeļi, kabacis vai ķirbis, sīpols, sāls, saldais krējums.
Visus dārzeņus nomazgā, kartupeļus, burkānus, kabačus nomizo. Sagriež dārzeņus gabaliņos, liek visus dārzeņus katliņā sautēties. Kad dārzeņi nedaudz pasautējušies, pievieno garšvielas un sāli. Pannā apcep malto gaļu un sagrieztu sīpolu. Kad dārzeņi mīksti, pievieno apcepto malto gaļu un saldo krējumu. Uz lēnas uguns zem vāka nedaudz pasautē.