„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. oktobris
Piektdiena
Dmitrijs, Francis, Modra
+8.7 °C
apmācies

Ceptas baklažāna ripiņas

Sastāvdaļas:

Baklažans, tomāts, siers, majonēze, ķiploki
Sagriež baklažānu ripiņās, izmērcē sālsūdenī, lai nebūtu sīvs. Kārto ripiņas uz cepešplāts un nedaudz pacep. Tad uz katras šķēlītes uzliek rīvēta siera, majonēzes un ķiploku maisījumu, virsū liek tomāta ripiņu. Cep, kamēr siers izkusis.