„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Nogurums liek atstāt direktores amatu

Gunta Mālniece ar Luda Bērziņa pedagogu radošā darba konkursa apbalvojumu // Foto: izglitiba.daugavpils.lv

Pēc gandrīz trīsdesmit Daugavpils Valsts ģimnāzijā nostrādātiem gadiem, septiņpadsmit no kuriem aizvadīti, pildot direktores pienākumus, Gunta Mālniece nolēmusi pārtraukt darba gaitas šajā mācību iestādē. „Jūtos nogurusi no lielās pienākumu un atbildības nastas. Izsaku vissirsnīgāko pateicību savam kolektīvam, ar kuru kopā svinēti skaisti svētki, vadīta ikdiena, pārvarētas krīzes un grūtības,” saka ilggadējā skolas direktore.

Viņa ir pateicīga bijušajiem un tagadējiem skolēniem un vecākiem par uzticēšanos, atbalstu un sapratni, kolēģiem par kopā pavadītajiem darba gadiem, pašvaldībai, izglītības pārvaldei, Daugavpils Universitātei un citām pilsētas un novada iestādēm un organizācijām, ar kurām gadu gaitā ģimnāzijai ir izveidojusies cieša saikne.

„No ģimnāzijas šķiros ar gaišuma un gandarījuma sajūtu. 29. augustā kopā ar kolēģiem došos uz A. Kronvalda balvas pasniegšanas ceremoniju prezidenta pilī. „Mainies uz augšu!” skan ģimnāzijas devīze. To arī vēlu gan ģimnāzijai, gan sev!” atvadoties saka Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktore Gunta Mālniece.

Savukārt pretendenti konkursam uz Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktora amatu var pieteikties līdz 3. septembra pl. 17.00 Daugavpils domē. Ar amata pienākumiem un izvirzītajām prasībām pretendenti var iepazīties pašvaldības mājas lapā.

Komentāri

23.08.2018 22:12
Irēna Kaminska
Gunta! Paldies par ieguldījumu Daugavpils valsts ģimnāzijas attīstībā, par profesionalismu un par cieņu pret mūsu bērniem un vecākiem! Lai veicas!!!
23.08.2018 20:36
Helēna
Аr Guntu sadarbojos gan būdama Saeimas deputāte, gan māte, gan vecmāmiņa, jo bērni un mazbērni mācījās 1.vidusskolā kā arī Valsts ģimnāzijā. Gribu teikt paldies par profesionālismu, patriotismu, mīlestību pret bērniem, cieņu un sapratni pret vecākiem. Teikšu vienu: Esi laimīga!
23.08.2018 17:16
Ligita Strazda
Paldies par sapratni, īpašu pieeju saviem audzēkņiem un demokrātisko gaisotni, kas valdīja Jūsu skolā laikā, kad tur mācījās mūsu dēls.