„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.6 °C
apmācies

Apbalvojumu „Mūža ieguldījums” saņems Olga Grišāne

Publicitātes foto

18. novembrī Daugavpils teātrī svinīgā ceremonijā tiks pasniegts Daugavpils pašvaldības apbalvojums „Gada balva”, kuram šogad izvirzīti desmit kandidāti sešās nominācijās.

Pasniegs arī apbalvojumu „Mūža ieguldījums”, kuru šogad saņems Daugavpils Valsts ģimnāzijas bijusī direktores vietniece izglītības jautājumos un politikas un tiesību skolotāja Olga Grišāne.

Olga Grišāne Daugavpils Valsts ģimnāzijā strādāja no 1990. līdz 2017. gadam, kopš 1991. gada veica direktores vietnieces pienākumus. Daugavpils domes Izglītības pārvaldes rekomendācijas vēstulē teikts, ka O. Grišāne devusi milzīgu ieguldījumu izglītības iestādes attīstībā, izstrādājusi jaunas programmas un standartus, iniciējusi un vadījusi zinātniski pētniecisko darbību un dalījusies savā pieredzē, organizējot dažādus seminārus un kursus. Izņemot apbalvojumu, O. Grišāne saņems naudas prēmiju 400 eiro apmērā. Savukārt apbalvojuma „Gada balva” laureāti katrs saņems 290 eiro.