„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. septembris
Trešdiena
Rauls, Rodrigo
+15.6 °C
apmācies

Mainīja profesiju bērnu labā

Restorānā „Plaza” viesnīcā „Park Hotel Latgola” 6. novembrī notika labdarības akcija „Labi būt labam”. Šajā dienā oficiantu lomā iejutās Daugavpilī pazīstami cilvēki.

Oficianta priekšautu apsēja un paņēma rokās paplāti Inna Plavoka (TV „Dautkom” direktore), Miroslavs Blakunovs (Daugavpils teātra aktieris), Māris Bozovičs (Latgales reģionālās attīstības aģentūras direktors), Andrejs Zelčs (centra „Altum” Daugavpils filiāles vadītājs) un Ruta Priede (viesnīcas „Park Hotel Latgola” vadītāja).

R.Priede pastāstīja, ka šogad viesnīca svin savu desmitgadi, un tas nav viens pasākums, jo kaut kas tiek izdomāts visa gada garumā: „Domājām, ko organizēt, lai vienlaikus būtu gan interesanti, gan lietderīgi. Tad nolēmām, ka vienu dienu Daugavpilī pazīstami cilvēki strādās par oficiantiem. Piecdesmit procentus no restorāna ieņēmumiem šajā dienā mēs pārskaitīsim Kalkūnu bērnunamam. Par šo naudu tiks iegādāts projektors sensorajai istabai.

Šajā dienā izdevās savākt bērnunamam 1160 eiro, tas ir vairāk, nekā vajadzīgs projektora iegādei, tāpēc varēs papildus nopirkt arī ko citu.