„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. septembris
Trešdiena
Rauls, Rodrigo
+16.5 °C
neliels lietus

Marija Naumova novēl iegūt sirdsmieru

Līdz koncertam atlikušas vien pāris stundas, priekšā mēģinājums, gatavošanās uziešanai uz skatuves, taču no Marijas Naumovas vējo neparasts miers. Baudot vieglo maltīti, viņa atvainojas, ka nākas to apvienot ar sarunu, jo laiks min uz papēžiem, un priecājas kā bērns, ieraugot pa logu Salaveci, kurš mūsu tikšanās laikā divreiz aiziet garām pa ielu.

Ziemassvētku priekšvakarā Marija atkal ciemojas Daugavpilī, lai dāvātu klausītājiem burvīgu koncertu „Mans sapnis”. Zīmīgi, ka tas izskan Vienības nama koncertzālē dienā, kad Vienības namam ir dzimšanas diena. Kopā ar Latvijas labākajiem mūziķiem Rolandu Beļeviču, Ingu Feldmani, Norbertu Skrauci un Andri Buiķi viņa dziedāja populārākās Raimonda Paula dziesmas no sava repertuāra, skaistākās franču melodijas par Parīzi, kur Marija ar ģimeni dzīvo jau astoņus gadus. Īpašs pārsteigums bija dažas dziesmas no viņas jaunā projekta, kas top sadarbībā ar franču komponistu Sebastjenu Žinjo (Sebastien Giniaux) un latviešu dzejnieku Jāni Peteru. Viena no tām ar nosaukumu „Marija”, šķiet, ir stāsts par pašu Mariju Naumovu. „Esmu vizbule, kas ledu lauž..,” Marija jestri dzied un gluži kā vizbule uzplaukst uz skatuves, apburot ikvienu ar savu eleganci un šarmu. 

Visu rakstu lasiet 30. decembra numurā.