„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. oktobris
Otrdiena
Aina, Anete
+14.6 °C
nedaudz mākoņains

Daugavpils dome ņem jaunus kredītus

freeimages.com

Pilsētas domes Finanšu komitejas vienbalsīgi atbalstīja lielu un mazu kredītu noformēšanu Valsts kasē uz laiku no 2 līdz 20 gadiem. Daļa no tiem bija ieplānota pilsētas budžetā.

137 000 eiro plānots aizņemties 16. vidusskolas virtuves bloka pārbūves investīciju projektam. 22 000 eiro nepieciešami speciālas zāles pļāvēja iegādei Daugavpils cietokšņa vaļņu sakopšanai. 925 000 un 300 000 eiro tiks novirzīti degradēto teritoriju atjaunošanai (infrastruktūra, ēkas) Ziemeļu rūpnieciskajā zonā Čerepovas mikrorajonā. Darbus rūpnieciskajā zonā veiks vietējā firma „BB 9 Group”, „Daugavpils PNK”, kā arī Jēkabpils uzņēmums „Ošukalns”.

Vislielākā summa, kura iepriekš ieplānota Daugavpils budžetā, tiks iztērēta 32. bērnudārza energoefektivitātes paaugstināšanai. Pašvaldība aizņemsies 1,4 miljonus eiro, turklāt tajā iekļautas ne tikai būvdarbu izmaksas, bet arī autoruzraudzība un būvuzraudzība. Konkurss iekšdarbu veikšanai šajā iestādē noslēgsies 3. maijā.