„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 9. oktobris
Trešdiena
Elga, Elgars, Helga
+7.1 °C
daļēji mākoņains

Pateicība par darbu valsts labā

„Daugavpils ūdens” attīrīšanas iekārtu mehāniķis Aleksandrs Mihailovs // Foto: Jeļena Čursina

Vienības laukumā notika Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītās svinības un Baltā galdauta svētki. Tradicionāli ilggadējiem pilsētas uzņēmumu un organizāciju darbiniekiem tika pasniegti pašvaldības Goda raksti, savukārt skatītāji varēja noskatīties svētku koncertu.

Goda rakstus par pašaizliedzīgu darbu pasniedza Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs. Tos saņēma Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti Ļubova Buiko, Aleksandrs Kampāns, Evita Žuromska un Sņežana Afanasjeva, uzņēmuma „Daugavpils ūdens” darbinieki Ņina Zaiceva, Georgijs Kučinskis, Sergejs Grinčuks, Vladimirs Hristoforovs, Vladimirs Jakovļevs un Aleksandrs Mihailovs. Goda rakstus saņēma arī pilsētas medicīnas iestāžu pārstāves Halina Ivanovska, Janīna Maļecka, Vera Timohova, Velta Kuhaļska, Eligija Pavlovska un Natālija Bidrina.

Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs pasniedz Goda rakstu Daugavpils zobārstniecības poliklīnikas Terapijas nodaļas vadītājai Eligijai Pavlovskai

Goda raksti pasniegti uzņēmuma „Daugavpils satiksme” darbiniekiem Tatjanai Jaremčukai, Josifam Dunderam un Romualdam Visockim, Vladislavam Melderim un Jurijam Šuļam. „Daugavpils siltumtīklu” uzņēmumā – Andrejam Tamaņinam, Nikolajam Sokolovam un Valerianam Truskovskim, Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmumā – Nellijai Jakovickai, Anželikai Mizrenovai un Danutai Beļskai. Goda rakstus saņēma arī „Labiekārtošana D” darbinieki Pāvels Petkuns un Marija Fomenkova, kā arī Daugavpils izglītības darbinieku arodbiedrības ilggadējā vadītāja Anna Junele.

Dejo «Laima»

Par svētku gaisotni rūpējās Daugavpils Latviešu kultūras centra jauktais koris „Daugava” Jevgeņija Ustinskova vadībā un Daugavpils Universitātes studentu deju ansamblis „Laima” (vadītājs Jānis Butkevičs). Skatītāji aplaudēja Daugavpils kapelai „Dunduri – kolektīvs ar Ati Auzānu priekšgalā sāka savu darbību aptuveni pirms 30 gadiem tieši Daugavpilī, bet tagad to atsāk ar programmu „Dindaru Dunduri”.