„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 10. oktobris
Ceturtdiena
Arvīds, Arvis, Druvis
+15.3 °C
apmācies

Ēdināšanas firmas slēgs līgumus uz trim gadiem

Aleksandrs Rube

Sākot ar jauno mācību gadu, firmas, kuras sniedz ēdināšanas pakalpojumus bērnudārzos un skolās, slēgs līgumus uz trim, nevis vienu gadu, kā tas bija līdz šim. Pašlaik konkursa komisija izskata ieinteresēto uzņēmumu pieteikumus.

Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova pastāstīja, ka pašlaik pieteikumi ēdināšanas nodrošināšanai iesniegti visām pilsētas skolām. Lai gan komisija solīja tikt galā ar šo uzdevumu līdz Līgo svētkiem, atbildīgās personas nolēma izskatīt visus pieteikumus īpaši rūpīgi.

Pieteikumu iesniedzis arī Rīgas uzņēmums „Ēdiens.lv”, ar kuru iepriekš ir bijis gana daudz problēmu. Taču, kā atzīmēja M. Isupova, no tām izglītības iestādēm, kur šī firma palika strādāt (6., 15. un 17. vidusskola) nekādas sūdzības vairāk netika saņemtas. Tā kā pēc jaunajiem noteikumiem līgumi tiks slēgti uz trim gadiem, tas ļaus ievērojami ietaupīt Izglītības pārvaldes laiku. Savukārt, ja izveidosies konfliktsituācija, tas apgrūtinās strīdu atrisināšanu.