„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 10. oktobris
Ceturtdiena
Arvīds, Arvis, Druvis
+19.0 °C
apmācies

Amanda Lapa vada Ilūkstes jauniešu domi

ilukste.lv

Ilūkstes 1. vidusskolas 11. klases skolniece Amanda Lapa vadīs Ilūkstes novada jauniešu domi. To 21. jūnijā pirmajā sēdē nolēma pavasarī ievēlētās domes locekļi.

Kā pastāstīja Ilūkstes novada domes izglītības metodiķe darbā ar jaunatni Lāsma Pokšāne, ir izvēlēts arī priekšsēdētājas vietnieks Rūdolfs Surgovts (Ilūkstes 1. vidusskolas 11. klase) un nozaru atbildīgie, proti, kultūras jomas atbildīgā Ariadna Ivanova (Ilūkstes 1. vidusskolas 11. klase), finanšu jomas atbildīgā Laura Tvintiķe (Ilūkstes 1. vidusskolas 11. klase), sporta jomas atbildīgais Aleksejs Formanickis (Ilūkstes Sadraudzības vidusskolas 9. klase), žurnāliste-sociālā tīkla pārvaldniece Nikola Lapa (Ilūkstes Sadraudzības vidusskolas 9. klase) un sekretāre-protokoliste Anastasija Mašņuka (Ilūkstes 1. vidusskolas 11. klase).  

Amanda Lapa uzsvēra, ka jauniešus centīsies ne tikai iesaistīt kopīgu pasākumu rīkošanā, bet arī rosinās pavadīt brīvo laiku lietderīgi.

Ilūkstes novada jauniešu dome jau jūlijā rīkos pirmo pasākumu - jauniešu festivāla diskotēku, kas notiks Ilūkstes novada svētku ietvaros.