„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. oktobris
Piektdiena
Dmitrijs, Francis, Modra
+8.9 °C
apmācies

Daugavas promenādes būvdarbi rit pilnā sparā

Daugavpilī PAS „Daugavpils siltumtīkli” apkaimē pilnā sparā rit Daugavas promenādes būvdarbi. Tos veic ceļu būves firma SIA “Binders”, darbus plānots plānots līdz gada beigām.

„Latgales Laiks” Daugavpils domē noskaidroja, ka būvdarbu līguma summa ir 2 297 781 eiro (bez PVN). Darbi tiek veikti projektā „Dienvidlatgales pašvaldību teritoriju pilsētvides revitalizācija ekonomiskās aktivitātes paaugstināšanai”.
Darbu gaitā plānots pārbūvēt Bruģu ielu posmā no 18. novembra līdz Ūdensvada ielai un Dzirnavu ielu posmā no Vidus līdz Bruģu ielai.

Projekta ietvaros tiks izbūvēta jauna ceļa segas konstrukcija no asfalta, šķembu maisījuma kārtām un drenējošas kārtas, tiks pārbūvēta lietus ūdens kanalizācija un apgaismojuma tīkli, sadzīves kanalizācijas posms, izbūvētas ietves un publiskā autostāvvieta, ka arī gājēju un veloceliņš.

Visu rakstu lasiet 19. marta numurā.