„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. septembris
Svētdiena
Mihails, Miķelis, Miks, Mikus
+10.1 °C
apmācies

Daugavpilī notiks pirmais „Street Food” festivāls

Daugavpilī notiks pirmais „Street Food” festivāls.

12. septembrī no pl. 12.00 līdz 22.00 Rīgas ielas svētku ietvaros Daugavpilī, Vienības laukumā, norisināsies pirmais „Street Food” (ielu ēdiena) festivāls, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Pasākuma gaitā pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs jauki pavadīt laiku svaigā gaisā, baudīt ēdienus, ko pagatavojuši vietējie restorāni un kafejnīcas, klausīties mūziku, satikt sabiedriskās ēdināšanas jomas profesionāļus un entuziastus.

Pasākuma organizatori prognozē, ka „Street Food” festivālā būs lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem, neierastā veidā baudot gastronomisko piedāvājumu.

Daugavpils ēdinātāju piedāvājums solās būt gana daudzveidīgs, kurā ikviens varēs piemeklēt ēdienu atbilstoši savai gaumei.  Ēdieni tiks gatavoti turpat uz ielas un būs viegli paņemami līdzi. Tiks piedāvāta iespēja baudīt ēdienus arī sēžot pie galdiņiem.

Par „Street Food” festivāla kulmināciju solās kļūt populārāko Daugavpils kafejnīcu un restorānu ēdienu gatavošanas šovs un meistarklases, kuru gaitā pasākuma apmeklētāji varēs ne tikai nobaudīt ēdienus, bet arī vērot to pagatavošanu.

Pasākuma rīkotāji ir parūpējušies arī par tā jaunākajiem apmeklētājiem -- no pl. 12.00 līdz 15.00 darbosies interaktīvais bērnu rotaļu laukums.

Pasākumā būs nodrošinātas roku dezinfekcijas iespējas, savukārt galdiņi ēdienu baudīšanai atradīsies drošā attālumā cits no cita.