„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. septembris
Svētdiena
Mihails, Miķelis, Miks, Mikus
+9.1 °C
apmācies

Sociālā dienesta vadītāja amatam pieteikušies trīs pretendenti

Daugavpils domes izsludinātajam atkārtotajam konkursam uz Daugavpils Sociālā dienesta vadītāja vakanto amatu pieteikušies trīs pretendenti, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Komisijas sēdē tika izvērtēta Daugavpils Sociālā dienesta vadītāja amata kandidātu iesniegto pieteikumu atbilstība nolikumā noteiktajiem kritērijiem. Viens no trim pretendentiem nebija iesniedzis visus nepieciešamos dokumentus. Nākamnedēļ abi nolikumā noteiktajām prasībām atbilstošie kandidāti tiks aicināti uz darba pārrunām.

Amata pretendentiem jābūt otrā līmeņa profesionālajai augstākajai vai akadēmiskajai augstākajai izglītībai, darba pieredzei valsts vai pašvaldības iestādes vadībā ne mazāk kā vienu gadu un labām latviešu valodas zināšanām.

Sociālā dienesta vadītājam būs jānodrošina iestādes darbība atbilstoši reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, jānodrošina iestāde ar atbilstošas kvalifikācijas sociālā darba speciālistiem, jāveicina viņu profesionālā izaugsme, jānodrošina sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu sniegšanas procesa nepārtrauktība un atbilstība prasībām, jānodrošina dienesta lietojumā nodotā pašvaldības nekustamā īpašuma lietderīga izmantošana un apsaimniekošana, jāpiedalās projektu realizācijā.

Iepriekšējam konkursam uz šo amatu bija pieteikušies četri pretendenti, taču konkursa komisija atzina, ka neviens no viņiem pilnībā neatbilst izvirzītajām prasībām.

Daugavpils Sociālā dienesta iepriekšējo vadītāju Nonnu Jakubovsku, pamatojoties uz viņas iesniegumu, pašvaldības deputāti atbrīvoja no ieņemamā amata Daugavpils domes sēdē februāra sākumā.


Patlaban Sociālā dienesta vadītājas pienākumus pilda Elita Kuzmina.