„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. septembris
Svētdiena
Ilga
+11.8 °C
skaidrs laiks

Lielajā Stropu ezerā norisināsies VI starptautiskais „Dragon Boat” festivāls

20. jūlijā no pl. 12.00 līdz 18.00 Lielajā Stropu ezerā pie airēšanas bāzes (Stropu ielā 40) jau sesto reizi norisināsies starptautiskais „Dragon Boat” festivāls, kas solās būt gana aizraujošs un dinamisks.

Pasākumā piedalīsies gan Latvijas, gan ārvalstu sportisti, kuri sacentīsies piecās dažādās grupās: vīrieši, sievietes, jauktās grupas „Mix-Sport” (ar pieredzi airēšanā vairāk nekā viens gads), jauktās grupas „Mix-Amatieri” (ar pieredze airēšanā līdz vienam gadam) un „Mix-Bērni” (2010. dzimšanas gads un jaunāki).

Vīriešu un sieviešu komandās ir 20 airētāji un 1 bundzinieks, savukārt jauktās grupas MIX komandās piedalās 10 vīrieši, 10 sievietes un 1 bundzinieks. Distanču garums -- 200 un 500 metri.

Lai piedalītos sacensībās, nepieciešama iepriekšēja reģistrācija. Komandas tiek aicinātas pieteikties, norādot komandas nosaukumu, dalības grupu, dalībnieku sarakstu, formas krāsu, kapteiņa vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. Pieteikumi jāiesūta līdz 19. jūlijam.

Sacensības organizē un vada Latgales ūdens sporta veidu centrs “Dinaburg” sadarbībā ar Daugavpils Jaunatnes lietu un sporta pārvaldi un Latvijas kanoe federāciju.

Komentāri

Lai pievienotu rakstam savu komentāru, nav jāsniedz personiska rakstura informācija. IP adrese, no kuras rakstīts komentārs, ir zināma tikai LL redakcijai un tā netiek izsniegta trešajām personām.

Redakcija izdzēsīs neētiskus un rupjus komentārus, kuri aizskar cilvēka cieņu un godu vai veicina rasu un nāciju naidu.