„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. septembris
Pirmdiena
Asja, Asnate, Dāgs
+16.2 °C
nedaudz mākoņains

220.lv Daugavpilī nodrošina bezmaksas piegādes uz pakomātiem un ar kurjeru

Apmaksāta informācija

Sākot ar 3. septembri, tirdzniecības centrs internetā 220.lv nodrošina bezmaksas preču piegādi visā Latvijā, ja prece iegādāta vismaz 20 eiro vērtībā. Savukārt Daugavpilī 220.lv nodrošina arī bezmaksas piegādes uz mājām vai uz darba vietu ar kurjera starpniecību. Tirdzniecības platformas Marketplace pārdevēji, kuri uzreiz preces piegādā pircējam, turpinās darboties bez izmaiņām.

Turpmāk 220.lv nodrošinās bezmaksas piegādi uz kopskaitā 31 paku termināli visā pilsētā, tostarp “Latvijas Pasts” pakomātiem un 5 pasta nodaļām, Itella Smartpost paku termināļiem, DPD preču saņemšanas punktiem un Omniva pakomātiem. Savukārt bezmaksas piegāde Daugavpilī ar kurjeru būs pieejama, ja pirkums sver vismaz 30 kg un/vai tā garākā mala ir 1,5 metri un vairāk, kā arī preces vērtība ir vismaz 20 eiro.

Vienlaikus uzņēmums pārtrauks uzturēt savu preču piegādes punktu Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60. Jāņem vērā, ka ar 6. septembri, iepērkoties 220.lv, kā preču saņemšanas veidu vairs nebūs iespējams izvēlēties veikalu un preču saņemšanas punktu Daugavpilī. Preces, kas pasūtītas līdz 6.septembrim ar izņemšanu Daugavpils 220.lv veikalā, varēs izņemt līdz 15. septembrim.

220.lv Marketplace pārdošanas vadītājs Kārlis Ozols komentē: “Nodrošinot bezmaksas piegādi, esam spēruši nozīmīgu soli pretī klientu iepirkšanās pieredzes uzlabošanā, turklāt pavisam jaunā līmenī. Pircējiem ir daudz ērtāk saņemt pasūtījumus bez maksas tuvākajā pasta nodaļā vai pakomātā jebkurā pilsētā, nekā doties uz preču saņemšanas punktu. Iepriekš bezmaksas piegāde bija pieejama tikai 220.lv preču saņemšanas punktos, bet turpmāk mēs fokusēsimies uz bezmaksas piegādēm, tās nodrošinot vairāk nekā 1000 vietās visā Latvijā, ko nodrošinās mūsu partneru paku termināļu tīkls.”

Viņš arī piebilst, ka kā vadošā e-komercijas platforma Latvijā un Baltijā, 220.lv ir apņēmies apmierināt un pārspēt klientu vajadzības. Jau šobrīd 220.lv sortimentu veido vairāk nekā 3,5 miljoni preču, turklāt piedāvājot zemākas cenas tirgū.

“Pateicoties 4000 pārdevēju, mums ir izdevies izveidot lielāko preču sortimentu, ko veido vietējā līmeņa tirdzniecības platforma. Piedāvājot tirgū labākās piegādes iespējas, Latvijas pircējiem internetā nodrošinām to, ko viņa sagaida. Šī pieeja arī atbalstīs mūsu ilgtspējīgo izaugsmi un pozitīvi ietekmēs mūsu darbību. Esam pārliecināti, ka šis solis mums palīdzēs sasniegt uzņēmuma mērķus,” uzsver K.Ozols, piebilstot, ka Latvijas e-komercijas tirgū iepirkšanās internetā vēl nekad nav bijusi tik ērta un vienkārša.

 

Komentāri

Lai pievienotu rakstam savu komentāru, nav jāsniedz personiska rakstura informācija. IP adrese, no kuras rakstīts komentārs, ir zināma tikai LL redakcijai un tā netiek izsniegta trešajām personām.

Redakcija izdzēsīs neētiskus un rupjus komentārus, kuri aizskar cilvēka cieņu un godu vai veicina rasu un nāciju naidu.