„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. septembris
Ceturtdiena
Muntis, Verners
+13.0 °C
skaidrs laiks

Jauns veikals DROGAS Ķīmiķu mikrorajonā

Jauns veikals DROGAS Ķīmiķu mikrorajonā

Daugavpilī, Smilšu ielā 92B, ir atvērts jauns AS Drogas veikals, kas izstrādāts pēc jaunā koncepta. Šis projekts ir īstenots, pateicoties AS Drogas un komerciālā nekustamā īpašuma attīstītāja un investora, uzņēmumu grupas AP Property Group, kopīgiem spēkiem.

Veiksmīgas sadarbības rezultātā tika atvērts šajā apkārtnē pirmais AS Drogas zīmola veikals, kas piedāvā vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem plašas iespējas iegādāties kosmētikas, higiēnas un mājsaimniecības preces par izdevīgām cenām.

Šis projekts ir viens no daudzajiem, ko AP Property Group ir īstenojusi, lai uzlabotu pakalpojumu un preču pieejamību iedzīvotajiem. Veikals ir izstrādāts, ņemot vērā klientu vēlmes un mūsdienu aktuālās tendences. Izmantoti videi draudzīgi materiāli, kā arī jauni un moderni risinājumi, kas padara veikalu ērtāku un draudzīgāku cilvēkiem.

Komentāri

Lai pievienotu rakstam savu komentāru, nav jāsniedz personiska rakstura informācija. IP adrese, no kuras rakstīts komentārs, ir zināma tikai LL redakcijai un tā netiek izsniegta trešajām personām.

Redakcija izdzēsīs neētiskus un rupjus komentārus, kuri aizskar cilvēka cieņu un godu vai veicina rasu un nāciju naidu.