„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Aiz mums ir zvaigznes

Dzejas dienās Daugavpilī šoruden nāca klajā divas grāmatas. Četrpadsmito reizi iznācis Daugavpils un rajona dzejnieku kopkrājums „Dzejas dienas”, kā arī jau trešo reizi krājumā „Jaunā dzeja” izdoti Jauno autoru semināra dalībnieku labākie darbi. Latvijas Dzejas dienu veiksmīgi izraudzītais moto - Raiņa vārdi „Ko tu man vari padarīt, aiz manis zvaigznes” – iedvesmoja gan dzejniekus, gan Dzejas dienu rīkotājus pilsētā un rajonā. Tik tiešām, dzejniekiem neko nevar padarīt ne vētra un lietus Dzejas dienu noslēgumā Berķenelē, ne arī dzīves proza, ka uz interesentu jautājumu – kur varēs iegādāties šīs grāmatas? – nākas atbildēt, ka, visdrīzāk, jau nekur…

Komentāri

25.09.2004 10:30
Lilija, acivella@tvnet.lv
Liels prieks un gandariijums, ka J.Rainna jauniibas zemee - Bekkenelee un bazniicai, kas atrodas tai apkaime ir atnaakusi atmoda un juutamas dziiviibas paziimes. Liels paldies cilveekiem, kas ruupeejaas un domaa par sso Seelijas novadinnu un bazniicu.Lai veel vairaak buutu skaistu pasaakumusseit.