„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.9 °C
apmācies

Daugavpils spīdvejisti startēs divos čempionātos

Nekas tāds līdz šim vēl nav bijis -- nākamajā spīdveja sezonā Daugavpils sporta klubs "Spīdveja centrs" vienlaikus startēs divos atklātajos komandu čempionātos -- gan Krievijas, gan pirmo reizi arī Polijas spīdveja līgā, informēja sporta kluba "Spīdveja centrs" prezidents Vladimirs Ribņikovs.

Komentāri

17.01.2005 14:01
TV
Kaapeec TV neraada spiidveju ??? Spiidvejs sports no.1 pilseetaa, tachu vairaak uzmaniibas tiek veltiitas taadiem pasaakumiem (par sportu es sho veidu nevaru nosaukt) kaa boulings un taa taalaak... ir jaasaprot kas ir galvenais un kas ir otrajaa plaanaa....
17.01.2005 12:14
Andrixon
hehe : ) <br>tas labi skan - divas līgas.. taču palūkosimies uz problēmām, kuras bija 2004. gadā... sanāk ka šogad problēmu būs 2x vairāk!! Lai VEIKSMĪGI startētu DIVĀS līgās, KATRAM braucējam vajag labu tehniku (katram pa 2 motocikliem + detaļas -sanāk apmēram 5000ls), šaubos ka atradīsies tādi līdzekļi.. līdz ar to mēs nevaram pretendēt uz iekļūšanu Polijas 1.līgā, ka arī uz medaļām Krievijas līgā.. pat neņemot vērā citas problēmas. Galvenais lai komanda pierādītu, ka viņa SPĒJ savā trekā cīnīties ar visiem pretiniekiem! <br><br>Līdz ar to atliek tikai vien cerēt uz labāko..