„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Kāpēc boulinga spēlēšana pārvērtās kautiņā?

Triju draugu boulinga spēle lielākajā Daugavpils atpūtas centrā jaungada otrajā dienā beidzās ar kautiņu, roku dzelžiem un slimnīcu. Sarūgtināts par izbojāto atpūtu, laikraksta redakcijā ieradās viens no neveiksmīgās kompānijas dalībniekiem Juris, kurš uzskata, ka atpūtas centra apsardzes darbinieki un Daugavpils valsts policijas darbinieki pret viņu un draugiem izturējušies pretlikumīgi, aizskarot viņu godu, cieņu un nodarot smagus miesas bojājumus. Pēc Jura apgalvojuma, vienam no viņa draugiem pat bija nepieciešams veikt operāciju, bet viņš pats palicis bez mobilā tālruņa, kurš sabojāts tāpat kā viņa apģērbs. Izrakstā no Jura ambulatorās medicīniskās kartē norādītas gūtās traumas -- galvas, sejas un krūšu kurvja sasitumi, kā arī alkohola reibums.

Komentāri

16.01.2005 16:31
Mareks, maixs@tvnet.lv
„City center” direktors Leonardam Spruktam es ietektu, proti, pirms uzsākt melot labi apdomāties par sniegtām nepatiesām ziņām, jo neviens no cietējiem nesmēķē. Kas skar par publicēto - daļā par to ka viņi atradās alkohola reibumā, bet vai ir pieradījumi, jo cik es zinu alkohola pārbaude vispār netika veikta.
14.01.2005 21:00
sara
bet tas taču nav pirmais gadījums Daugavpilī, kad šitādos "tusos" piedalās vietējā apsardze! <br>RULLĒ!!
14.01.2005 11:46
monika
Tas tiesa kao ari valsts policija ir savdabigi kadr kas izrikojas dazkart ne ta ka reglamenta noteikts.Reiz intervija ar policijas prieksniekiem tel. tika uzdots jautajums vai tiesam ir tik nepieciesams pipet izejot uz kapnu telpas no savas dezurdalas vai tiesam nevar iziet lauka un ko jus domajat vakar kad biju tur ta pati aina nu ko tad dara tie prieksnieki kas staiga garam vai tiesam neredz
14.01.2005 11:34
ezis
Tas jau nav pirmais gadījums,kad apsardzes darbinieki piekauj apmeklētājus. Nesen bij gadījums kad apsardze cilvēku ieved mežā piekauj un apčurā. Tas viss tāpec , ka apsardzē strādā "ugolovniki" , kuriem uz visu ir pofig, jo viņi sevi iedomājas par "supermeņiem". Un Čirksts lai nepūš pīlītes aizstāvot savus kadrus, jo tur arī strādā loti netīri kadri.