„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.4 °C
apmācies

Šēderiešus satrauc apkures problēmas

Šēderes ciemata iedzīvotājs Jeronims Gaidamovičs vēlējās pajautāt Šēderes pašvaldībai, kāpēc tika palielināts apkures tarifs un kāpēc neatjaunoja siltumtrases, ja bija paredzēta nauda to rekonstrukcijai. Par šo naudu esot nopirkta automašīna, bet pašvaldības garāžas tiekot izmantotas personīgām vajadzībām, „Latgales Laikam” pastāstīja šēderietis. Viņš uzsvēra, ka SIA „Šēderes pakalpojumi” daudzdzīvokļu māju dzīvokļos neļaujot iebūvēt lokālo apkuri, lai gan lokāla apkures sistēma esot uzņēmuma rīkotājdirektoram J. Spaļvam.

Komentāri

22.01.2005 15:21
Čača
Prieks lasīt, kā ļoti jauki un skaisti Šēderiešu problēmas tiek risinātas SIA"Šēderes pakalpojumi". Bet tā jau var aizmālēt acis tikai tiem, kas nedzīvo Šēderē. Nevar sapr, vai Spaļvas kungs Šēderiešus uzskata par muļķiem, kas neredz, vai viņa personīgā mašīna pagasta garāžā atrodas dažreiz, vai vienmēr. Un vai arī citi pagasta iedzīvotāji arī drīkst izmantot tā saucamo bedri savām vajadzībā? Jā, un cilvēki arī redz ka Spaļvas kungs savu darba mašīnu nekautrējoties izmanto arī savām vajadzībām. Gribētos arī ieteikt Spaļvas kungam vienreiz saprast to, ka viņa vadītā organizācija ir pagasta iedzīvotājus apkalpojošā organizācija, nevis organizācija, kas domā par saviem labumiem. Un vēl viens jautājums. Ja jau iesaka uzstādīt vienu dūmeni uz katru kāpņu telpu, vai pie Spaļvas kunga dīmeņa tagad varēs pievienoties arī citi šīs kāpņu telpas īrnieki?