„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Vladislavs Drīksne prēmē skolēnus

Daugavpils uzņēmējs, SIA „Ditton Būve” prezidents un Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietnieks Vladislavs Drīksne iedibinājis jaunu tradīciju - ik gadu pasniegt prēmiju talantīgākajiem pilsētas skolēniem. Uzņēmējs uzdāvināja 1800 latus un 35 skolēni saņēma no 40 līdz 70 latu prēmijas (atkarībā no vecuma), kuras varēs izmantot pēc pašu ieskatiem.

Komentāri

18.10.2005 13:26
SPRĪDĪTIS
Lai visi naudīgi cilvēki tā darītu !!! Lai Drīksnes kungs dala savas prēmijas , paldies viņam par to , galu galā tā ir viņa nauda un nav ko raukt degunu par to , kam ir iedots un kam nav !!! Mēs jau paši arī varam dalīt savā vārdā nosauktās prēmijas . Vienīgi tāds sīkums - nauda jāsapelna vai purvā apslēptā manta jāatrod un tad jau dāļāt varēs uz nebēdu !!!!
16.10.2005 17:08
Asais- TREND
Laikam tavējais saņēma!
16.10.2005 14:46
milk
piekritu,ka katram jasanem pec nopelnie,tomer gribetos tomer redzet tos,kuri sanema premijas un vinu faktiskos sasniegumus..
16.10.2005 10:36
Trend to asais
Bērni ir dažādi. Arī darbavietā ir slinkāki un labāki darbinieki. Labākie bērni ir jāatbalsta tāpat kā labākajiem darbiniekiem ir jāpiešķir lielākas prēmijas. Tā ir tirgus ekonomika. Kaut kā strādāt var katrs, bet labi strādāt... Tikai atbalstu šo iniciatīvu. Ja pilsētā būtu vairāk šādu macenātu, kas organizētu dažādus konkursus ar labām balvām, arī skolēnu izglītības līmenis nepaliktu uz vietas. Un neiet jau runa par to, bērns talantīgs vai nē, bet gan par to vai viņš ir kaut ko vēlējies sasniegt un sasniedzis savā darbā - mācībās.
15.10.2005 17:04
asais,
VISI BēRNI IR TALANTīGI,tā nedrīkst dalīt. Nu ja,tagadējos laikos talantīgais tas,kurš bagāds finansiāli.