„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.9 °C
apmācies

Kam interesē, tas atrod

Piektdienas vakars. Jaunieši stāv bariņos visapkārt, pārsvarā Daugavpils centrā. Viņi vēlas atpūsties un aizmirst par grāmatu kaudzi uz galda mājās, par skolas rutīnu. Ir tik daudz vietu un izklaides piedāvājumu, kurp doties. 7.oktobrī, Daugavpils pilsētas domē tika prezentēts buklets jauniešiem „Kopā”. Tajā apkopota informācija par brīvā laika pavadīšanu Daugavpilī. Buklets paredzēts bezmaksas izplatīšanai mācību iestādēs un citās jauniešu pulcēšanās vietās. Taču, aptaujājot jauniešus dažādās skolās, izrādījās, neviens no viņiem nav dzirdējis par šādu bukletu. Daugavpils Centra ģimnāzijā tas nemaz vēl nebija piegādāts, tā paziņoja skolas dežurante Raisa, audzēkņu mīļi saukta par „vahtīti”.

Komentāri

18.10.2005 18:04
x_x
"Ir tik daudz vietu un izklaides piedāvājumu, kurp doties. " Jus jokojat?! Kur ta D-lī ir kur doties? Kultūras pasākumu faktiski nekādu, normāls klubs - viens (arī tas apnicis), kafejnīcas ciešamas - kādas 2-3. Pasakaini plaša izvēle!