„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

Jubilejas skrējiens mainīja virzienu

Tradicionālais skrējiens „Daugavpils–Mežciems”, kas līdz š.g.15. oktobrim bija noticis jau 39 reizes, šoreiz diezin vai precīzi atbilda savam nosaukumam. Agrāk šis skrējiens tradicionāli startēja Dubrovina parkā Daugavpils centrā, un skrējēji pa dambi traucās uz Mežciemu un pēc tam atpakaļ. Taču šoreiz sanāca tā, ka 40.jubilejas skrējienā vieglatlēti startēja pie Kultūras un sporta pils un skrēja ķīmiķu mikrorajonā.

Komentāri

21.10.2005 15:36
7x7
Un laimīgu ceļu turpat nākamajiem skrējieniem ! Nezinu kā šoreiz, bet kad bija uz Mežciemu, tad tas vispār bija kaut kāds murgs. Lai varētu tikt Rīgas virzienā , vajadzēja " izbakstīties " pa visām ielām , laukumiem un pagalmiem. Viscaur priekšā zīmes, ka nedrīkst braukt un viss. Ne kādas norādes, kur lai cilvēks brauc ne kā. Nu kā var šitā rīkot kaut kādus skrējienus un tik daudziem cilvēkiem sagādāt problēmas. Nu vietējie jau kaut kādu ielu atradīs un izdomās kā tikt vajadzīgajā virzienā, bet tie kuri ir pirmo reizi pilsētā ?