„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+3.2 °C
apmācies

Vai rajona padome pērk pārāk dārgas automašīnas?

Vairāki „Latgales Laika” lasītāji, komentējot Daugavpils rajona padomes lēmumu par triju automašīnu iegādi līzingā, izteikušies, ka izraudzīti pārāk dārgi auto - „Hyundai” un „AUDI A6”. Iegādājoties lētākas automašīnas, par atlikušo summu varētu ierīkot kādā skolā datorklasi.

Komentāri

15.11.2005 20:34
Trend to Jezyps
Nevis naivā tauta, bet ... Aizbalts un Ko. Ar ko sliktāks ir Hyunday Getz par 9500 EUR? Kad dosies pie Klavīša vieglāk būs ielikt kabatā un atrādīt mūsu bajāriem. :) Nezināju, ka katrs vāģis ir jāatrāda valsts ...
15.11.2005 08:22
Kikī
Nu,Daumant un Sharan... cik tads maksā? Un ja tas ir lietots, tad cik ir jāiegulda tāda remontā?
30.10.2005 13:50
jezyps
naivā tauta! vai tad sevi cienošs runasvīrs iz tautas sēdīsies parastajā tautas vāģī! Ko viņi darīs ja piezvanīs Kalvītis un teiks lai pēc 2 ha būtu Rīgā uz paklāja! Vai ar parastu tautas vāģi viņu laidīs piebraukt pie MK durvīm!, Jūs gribat lai mūsu rajona runasvīri MK ienāk pa sētas durvīm kā kādi šindleri ar salāpītām biksēm! Nē rajona runas vīriem vajaga tādus rumakus, lai pat trūcīgā bērnība iz tautas dzīves aizmirstos uz visiem laikiem! Prozīt!!!
28.10.2005 16:47
Babuliene
A ko var darīt , ja runas vīriem esot Europā patīk rullēt ar glauniem Europas vai citās zemēs ražotiem vāģiem . Sen jau neviens ne ar zirgu uz pagastmāju brauc , ne ar bobiku arīdzan un ar kājām neiet ne tik . Man dikti patīk šolaiku jaunvārds - rullēt . Manis pēc - lai jau viņi brauc vai tā teikt rullē , bet lai atceras par to mazo skolas bērnu attālā rajona skolā , kuram pašlaik tik ļoti gribas kaut vai datorspēlē ar to vāgi parullēt un vēl ko skolā iemācīties - kā ne kā esam taču EIROPĀ .
28.10.2005 15:34
Daumants
Bet tiešām cenas iespaido! Ar ko sliktāks ir Wolkswagen Sharan, kurš kā dīzelis patērē apmēram 8 - 9 litrus degvielas uz 100 km? Pie tam šo busiņu var nopirkt par apmēram 7000 EUR un varbūt labāk pirkt 3 šādus auto nevis vienu Audi A6, divus Hiundai. Šīs automašīnas ir iespējams aprīkot ar 7 sēdvietām, tas pagastam nav mazsvarīgi. Izvēloties Audi A6 un Hiundai par šādām cenām neko citu kā tikai vadītāju personīgo interesi tur saskatīt nevar.