„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Saņem Cerības un Ceļamaizes balvu

Daugavpils Saskaņas pamatskola Draudzīgā aicinājuma balvas republikānisko pilsētu skolu grupā ir 7.vietā un saņēmusi Cerības balvu, bet Daugavpils Valsts ģimnāzija ierindojusies 12. vietā un mājās pārvedusi Ceļamaizes balvu.

Komentāri

10.10.2005 14:41
Prīdis, Fredim
Es gan priecājos par Daugavpils skolēnu sasniegumiem olimpiādēs . Nu kāpēc gan lai nevarētu prāta spēkiem mēroties olimpiādēs . Olimpiādes sportā , konkursi mākslas un literatūrā u. t.t. un tā joprojām notiek visā pasaulē un ne jau visi pasākumi , kas notikuši padomju laikā ir slikti un aizmirstami .Nu piemēram- šovasar Meksikā notika kārtējā starptautiskā matemātikas olimpiāde ,kurā piedalījās arī Latvijas komanda . Tā ka priekšmetu olimpiādes notiek visā pasaulē ...
08.10.2005 21:31
Fredis
Olimpiādes vien - tā nav kvalitatīva izglītība... Tā ir izrādīšanās... Kvalitatīvs pedagogs ir tas, kurš spēj paņemt viduvējus audzēkņus un visiem palīdzēt labi pabeigt izglītības iestādi, nevis no atlasītiem bērniem dažus izaudzināt līdz valsts olimpiāžu līmenim, līdz ar to atstumjot pārējos. Manisprāt olimpiādes ir padomju laiku gabals... Jau sen to vajadzētu likvidēt kā šķiru.