„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.2 °C
apmācies

Zemessargi viesojās muzeja pagalmā

9. novembrī Daugavpils Novadpētniecības muzeja pagalmā bija iebraucis Latvijas armijas džips, bet uz galdiem bija uzstādīti ieroči. Zemessardzes 34. bataljona Šaušanas datu skaitļotāju nodaļas komandieris Andris Eisāns, Transporta vada komandieris Juris Ancāns un Apgādes nodaļas galvenais tehniķis Nikolajs Maslovs skolēniem stāstīja par zemessardzi un tās militāro aprīkojumu, kurš, saprotams, nebija pielādēts.

Komentāri

12.11.2005 15:53
Dita, Zitai
:))))) Un kaadaa veidaa tad tu veelies sanemt to informaaciju, ja nelasi avizes, neklausies radio? Gribi, lai katra pasaakuma riikotaajs atnaak pie tevis uz maajaam un uzaicina?
12.11.2005 13:20
Zita
Ir jauki, ja kāds atbrauc un mēs arī kaut ko uzzinām, taču lielākā problēma ir tā, lielākoties mēs par kādu pasākumu uzzināt tikai tajā momentā kad jau tas notiek, vispār gribu teikt, ka Daugavpilī ir ļoti slikta reklāma, iedzīvotāji, kas neabonē vietējo avīzi, vai neklausas vietējo radio par pasākumiem uzzina, tikai tad kad tas ir jaunoticis, un tas ir bēdīgi, tāpēc arī ir tik slikti apmeklēti dažāda veida pasākumi-nav pietiekoša info.Par to vajadzētu padomāt!!!