„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Stropos varētu tapt tūrisma un sporta centrs

Šovasar publiskajai apspriedei tika piedāvāta SIA „TOT” iecere par tūrisma un sporta centra „Paparde” būvniecību Stropos. Apspriešanas rezultāti 10.novembrī tika apstiprināti domes sēdē.

Komentāri

21.11.2005 18:35
Regīna, reginav2@inbox.lv
Atbalstu sakārtotu vidi, bet ņemot vērā rūgto pieredzi pilsētas centrā, esmu pesimiste un neticu, ka taps kas pieklājīgs un civilizēts Stropos. Kaut es kļūdītos!!! Iespējams, ka pašreiz vēl samērā tīrais un klusais Stropu mežs, pēc SIA "TOT" ieceru realizēšanas, tiks piespļaudīts un apvemts, piegānīts ar asins peļķēm.Putnu dziesmas mežā tiks noslāpētas ar cilvēku izdvestajām mežonīgajām balsīm un skaļas mūzikas , mašīnu motoru un riepu rūkoņas skaņām. Varbūt daugavpiliešiem pietiks ar atpūtas centriem pilsētas centrā? Īpaši KGB, Tavernas rajonā Alejas ielā prot "pieklājīgi" atpūsties naktīs. Jautri gan tas būtu blakusmāju iedzīvotājiem, bezmaksas teātris ar izkaušanās ainām , mūzika arī par velti , vienīgais trūkums, ka dažreiz iedzīvotājiem agri rītos jāceļas un miegainiem jādodas uz darbu. Dažreiz gadās arī vēlāk vakaros atgriezties mājās, tad pastāv iespēja dabūt zilu aci. 'Teiksiet , ka uzrakstīts pārspīlēti? Kurš konkrēti pilsētā būs atbildīgs par mūsu tuvākās zaļās zonas saglabāšanu? Par pilsētas centrā uzbūvētajiem arhitehtūras šedevriem , bezgaumīgajiem "monstriem" neviens netiek saukts pie atbildības! Ar cieņu! Daugavpiliete.