„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.0 °C
apmācies

„Jumpravas” koncerts – dāvana daugavpiliešiem

  • Daugavpils pilsētas dome iedzīvotājiem valsts svētkos dāvina bezmaksas koncertu, kurā uzstāsies populārā grupa „Jumprava”. Koncerts notiks Latviešu kultūras centrā 18.novembrī plkst.18.00.
  • Aktualitātes

Komentāri

07.12.2005 23:46
kirils
Kad pēc koncerta izgāju uz laukuma, lai noskatītos salūtu, satiku vairākus paziņas, kuri bija nepatīkami pārsteigti, jo nezināja neko par Jumpravas koncertu. No rīta aizbraucu pie vecākim uz laukim un izlasīju Latgales laikā, ka vakarā būs koncerts. Piezvanīju uz pilsētu vismaz pieciem saviem paziņām - pastāstīju jaunumus. Arī viņi par koncertu neko nezināja. Arī pirms gada uz Eolikas koncertu bija maz cilvēku nevis tāpēc, ka neviens negrib iet, bet gan tāpēc, ka neviens par to koncertu nezināja. Un tā ir ar visiem koncertiem, kuri notiek LKC. Viens mazs papīrīts pielīmets pie LKC, ka būs kaut kāds koncerts un sludinājums Latgales laikā! SMIEKLĪGI!!! Cik tādu cilvēku starp jauniešiem, kuri lasa avīzes? Ja uz Daugavpili atbrauc kāda krievu grupa, visi paziņojumu dēļi, māju stūri , tramvaji nolīmēti, un pa radio bļauj ik pēc minūtes. LKC priekš reklāmas nav naudas! NAV NE NAUDAS NE PRĀTA!!!
21.11.2005 19:22
anita, ronalds
paldies par šo koncertu kaut man ir 33,es atkal biju savos 18. tik-tiešām sirds no laimes leca ārā .Vārdus katrai dziesmai zināju,tikai sēdēt kā krievu laikos gan negribēju.
20.11.2005 22:59
renate
Nu un- galvenais- ka prieks! Redzejaat kadas acis bija "Jumpravas" paudzei !!! :))))
20.11.2005 17:00
sipolins
A kad tad pedejo reiz Kulturas centraa bija redzets tads anslags? Aplikt ta viegli!
20.11.2005 16:55
janka
nu nemaz jau tik labs tas koncerts nebija- baigi samocits, kaa var ienaakt praataa likt Jumpravai speeleet seedosaa zaalee... jeb Dpils kulturniki tagad visus koncertus LKC iecereejusi Spanovska publikai? Skanja ar bija ... drausmiiga. Zeel, ka mums pilseetaa nav normaalas vietas normaaliem koncertiem. un tad briinamies, ka neviens nebrauc. bet uz kurieni tad? nu jebkuraa gadiijumaa - labi jau ka taa Jumprava vispaar tika liidz Dpilij. bet slikti- ka labas lietas taaaaaaaa var sacekareet. domaajiet ve4i! domaajiet!
18.11.2005 21:04
antra
Tikko atnacu no Jumpravas koncerta... :) Paldies un prieks par to, ka domē arī kāds iedomājies daugavpiliešiem uzdāvāt vērtīgu 18.novembra dāvanu! Lai izdodas arī citas ieceres un rodas paliekošas idejas tālākajā darba posmā. Ikdienā mēs taču tik bieži aizmirstam par to laiku, kad Jumpravas dziesmas skanēja rosinoši un mainīties aicinoši. Lai Ziemeļmeitas svētība arī Daugavpilij. :)